سایت اختصاصی سید علی

اگه شما هم یه سایت یا وبلاگ شخصی دارید لابد میزان بازدید از سایتتون براتون خیلی اهمیت داره. حتی اگه مخاطب خاص هم داشته باشید و بازدید زیاد از سایت یا وبلاگتون، واستون اهمیتی نداشته باشه لا اقل واسه گرفتن پیج رنک بالا از گوگل هم که شده باید یه طوری خودتون رو توی نتایج جست و جوهای مرتبط گوگل بالا بکشید. در صدر بودن عنوان وبلاگ یا سایت شما تو گوگل حداقل حسنی که داره اینه که مخاطب شما با جستجوی کلمه ها و عبارت های مرتبط با سایت یا وبلاگ شما راحت تر به طرف سایت یا وبلاگ شما هدایت میشه. تو این مطلب می خوام به زبون خیلی ساده واسه افزایش بازدیدکننده و پیج رنک یه راه حل صد در صد عملی رو بگم.

ممکنه شما واسه افزایش بازدیدکننده راه های زیادی رو امتحان کرده باشید ولی به نتیجه دلخواه نرسیده باشید... این مقاله رو تا آخر بخونید تا سایتی رو بهتون معرفی کنم که یک افزایش بازدید و ترافیک ابدی برای سایتتون بیارید.


حتماً از فواید افزایش بازدید و ترافیک سایت آگاهی دارید؛ افزایش ترافیک که داشته باشید ، رتبه تون تو الکسا بالا می ره ، رتبه تون تو گوگل بالا می ره و...

راه های زیادی در نت وجود داره که میشه بازدید یک وبلاگ یا سایت رو بالا برد؛ موتور های جستجو ، تبلیغ در سایت ها، فروم ها و ... اما هیچ کدوم از این ها نمی تونن بازدید بالای سایت شما رو تضمین کنن. نمی تونن به طور قطع بگن که ما در ازای دریافت این مبلغ و ارائه این خدمات برای شما مثلاً روزانه 1000 بازدیدکننده می فرستیم. آخر هم پشیمون میشید که مبلغی رو به سایتی پرداخت کردید ولی اون بازدیدکننده ای که انتظار می رفت رو نداشتید.

خلاصه می کنم... من قصد دارم سایتی خارجی رو بهتون معرفی کنم که اگر یه کم وقت بذارید، ترافیک سایتتون تضمینه.
شما تو این سایت باید زیر مجموعه بگیرید؛ اگر بتونبد حداقل زیر مجموعه رو بدست بیارید می تونید تو سایت هایی که در این سایت عضو هستند لینک داشته باشید ... لازم نیست شما کاری انجام بدید ؛ فقط لینکتون رو در پنل کاربری سایت ثبت می کنید و هر وقت تونستین اون تعداد زیر مجموعه رو بدست بیارید، سایت خودش به صورت اتوماتیک لینک شما رو در سایت هایی که گفتم به نمایش می گذاره. سایت های عضوی که لینک شما در اونها قرار می گیره خارجی هستن و پیج رنک بالایی دارند.
شاید پیش خودتون بگید: بازدیدکننده خارجی که به درد من نمی خوره... تا بفهمه سایت من فارسیه زودی میره!
اشتباه نکنید... بازدیدکننده خارجی ممکنه به محض اینکه وارد سایت شما بشه و متوجه بشه که سایت فارسیه، سایت رو ترک کنه؛ اما اصلاً ورود بازدیدکننده به سایت شما مهم نیست ... سایت های عضوی که لینک شما در اون ها قرار می گیره، محبوبیت و پیج رنک بالایی دارند و قرارگیری لینک شما در چنین سایت هایی باعث بالا رفتن بک لینک شما میشه .
اولین و مهم ترین عاملی هم که در دادن رتبه به سایت ها توسط گوگل بررسی میشه ، بک لینک هست... عوامل دیگه هم موثره ولی هیچ کدوم به اندازه ی بک لینک مهم نیستن.
در برخی موارد مشاهده شده که در اثر افزایش بک لینک، پیج رنک سایت هایی از صفر شده چهار! توضیح این بحث مفصله... کافیه یکم تو اینترنت با کلمات کلیدی مثل سئو سرچ کنید. فقط این رو بدونید که کافیه لینک شما برای مدت نامحدود در این سایت ها قرار بگیره... در آینده که رتبه شما بالا رفت گوگل رتبه های اول جستجوها رو به سایت شما اختصاص میده و به تدریج بازدیدکننده ایرانی زیادی به سایت شما میان و اون موقع است که به هدفتون می رسید. با کسب 10 زیر مجموعه، لینک شما در 10 سایت پربازدید قرار می گیره، اگه اون 10 زیر مجموعه هم 10 زیر مجموعه بگیرن ، لینک شما 100 سایت نمایش داده میشه و همینطور ادامه پیدا می کنه تا اینکه به مرز یک میلیون سایت برسه و اون وقته که دیگه لازم نیست کاری کنید؛ ترافیک مادام العمر خواهید داشت.


البته با کسب همون 10 زیر مجموعه ی ناقابل هم ترافیک خوبی برای سایتتون میاد. با کسب 10 زیر مجموعه لینک شما در 10 سایت پربازدید قرار می گیره و اگر خواستید می تونید از همونجا فعالیتتون رو قطع کنید و شاهد افزایش ترافیک سایتتون باشید.


فرمول کلی کار به این ترتیبه:

•     سایت ها زیر مجموعه شما می شوند.
•    زیر مجموعه های شما به صورت جداگانه زیر مجموعه کسب می کنند.
•    به همین ترتیب شما زیر مجموعه های تو در تویی خواهید داشت.
•    آخرین مرحله که بی نهایت زیر مجموعه کسب می کنید.

نحوه ثبت نام در این سایت:
لطفاً از این لینک ثبت نام کنید:

http://www.freeviral.com/?r=419204

ثبت نام در این سایت کاملا رایگانه و دو مرحله داره که دو مرحله رو هم باید یکجا انجام بدید.

در صفحه ثبت نام باید کدهای اختصاصی مورد نیاز واسه ثبت نام رو با کلیک بر روی لینک های اگهی های تبلیغاتی این سایت در بیارید.
اگر با این توضیحات متوجه نشدید اشکالی نداره... مراحل کار رو به صورت تصویری مشاهده کنید:
روی لینکی که در کادر Sponsor Ad هست کلیک کنید . صفحه اون آگهی باز میشه و پس از گذشت ثانیه هایی که از اون سایت بازدید کنید کدی در قسمت بالای اون به شما داده میشه... اون کد رو در قسمت Sponsor Ad تکست باکس وارد کنید.
در کادر پایین تر هم 6 آگهی تبلیغاتی وجود داره... روی اونها هم کلیک کنید و کدی رو که هر کدوم از اونها بهتون میده رو در محل اختصاصی موجود در تکست باکس وارد کنید.

بعد به مرحله دوم برید و اطلاعات خواسته شده رو طبق عکس زیر وارد کنید و در نهایت روی دکمه Sign Me Up Now! کلیک کنید.
اگر اطلاعات رو به درستی وارد کرده باشید، سایت پیغام ارسال ایمیل فعال سازی به ایمیلتون رو میده.
به ایمیلتون مراجعه کنید... سه ایمیل برای شما ارسال میشه. ممکنه به پوشه اسپم ها ارسال شده باشند ... در یکی تبریک و عضویت و توضیحات اضافی وجود داره ، در دیگری لینک فعال سازی و در سومی مشخصات لاگین و پروفایل شما درسایت .
وارد ایمیل فعال سازی بشید و روی لینک فعال سازی کلیک کنید تا حساب کاربری شما در سایت فعال شه ...
پس از فعال سازی به صفحه اصلی سایت برید و بر روی لینک Member Login در بالای سایت کلیک کنید .
در صفحه لوگین باید User id و پسورد خودتون رو وارد کنید ... User id در ایمیلی که مشخصات لوگین و پروفایل شما ارسال شده وجود دارد ... روی دکمه Login  کلیک کنید تا وارد پنل کاربری بشوید.
در پنل کاربری با کلیک بر روی لینک Edit My Profile می تونید اطلاعات پروفایل خودتون رو تغییر بدید یا حساب کاربریتون رو حذف کنید .
با کلیک بر روی لینک Edit My Ad می تونید ادرس و توضیح لینک سایتتون رو ویرایش کنید .
با کلیک بر روی لینک See My State می تونید تعداد زیر مجموعه های خودتون در رده های مختلف رو ببینید .
با کلیک بر روی لینک Get My URL & Banners می تونید لینک معرفی خودتون رو دریافت کنید و با استفاده از اون زیرمجموعه کسب کنید . می تونید به صورت لینک یا در قالب بنر در سایتتون قرار بدید ... توضیحات کامل در این صفحه وجود داره .
با کلیک بر روی لینک Logout هم که از پنل کاربری خارج میشید.
وقتی کاربری از طریق لینک شما وارد سایت شود ، برای دریافت یکی از کدهای اختصاصی باید بر روی لینک سایت شما کلیک کند ... سایت شما برای ثانیه هایی نمایش داده می شود و پس از گذشت زمان کد اختصاصی کاربر نمایان می شود . لینک شما به صورت تصادفی برای بازدیدکنندگان دیگری که قصد عضویت دارند نیز نمایش داده می شود .
در صورتی که سوال یا مشکلی داشتید ، جوابش رو حتما تو قسمت FAQs سایت پیدا می کنید.

نکته مهم: قرار دادن لینک در لینک باکس ها به هزار و یک دلیل - از جمله تغییرات اخیر الگوریتم گوگل- راه حل خوب و مطمئنی برای افزایش پیج رنک نیست. حُسن این روشی که گفتم اینه که از قواعد مرسوم در لینک باکس ها پیروی نمی کنه و ضرورتی هم نداره به خاطر "تبادل لینک" با قرار دان انوع و اقسام بنرهای رنگارنگ توی سایت یا وبلاگتون، زیبایی وبلاگتون رو از بین ببرید!

ساخت وبلاگ ها نیاز به تلاش و صرف زمان داشته و بدون داشتن ترافیک بر روی آن به تنهایی مبارزه در وب دشوار خواهد بود. پیاده سازی این ترفندها به افزایش ترافیک وبلاگ شما در وب کمک زیادی خواهد کرد. شما وبلاگ خود را راه اندازی می کنید و هر روز به آن سر می زنید و مشاهده می کنید که هیچ کس از وبلاگ تان بازدید نکرده و هیچ ترافیکی نداشته اید. فکر می کنید چه چیزی درست کار نکرده و کجای کار شما اشتباه بوده است!؟

این یک مشکل شایع برای بسیاری از صاحبان وب سایت می باشد. برایافزایش ترافیک وب بلاگ خود نکات زیر را مطالعه بفرمایید. روشهای زیادی برای ایجاد و افزایش ترافیک وب بلاگ تان وجود دارد. دو اشتباه متداول نیز وجود دارد که اکثر وبلاگ نویسان تازه کار مرتکب آن می شوند. برای مثال مطالبی با کیفیت بالا ارائه نکرده و زمانی برای برقراری ارتباط با مخاطبان خود در نظر نمی گیرند.

 

 فقدان محتوای خوب، دلیل خوبی برای این است که افراد پیگیر مطالب ارسالی شما در وبلاگ نباشند. بدون ایجاد ارتباط با مخاطبین رقبتی به بازگشت به وب سایت شما نشان نخواهند داد. در متن زیر به بررسی برخی اقدامات به جهت بهبود و افزایش ترافیک وب می پردازیم:

۱- محتوای خوب نیازمند صرف وقت و انجام تحقیقات می باشد

برای رسیدن به اهداف خود در وبلاگ، به صورت هفتگی زمانی را برای انجام اقدامات لازم تعیین کنید.

۲- صرف زمان در شبکه وب

این امر از طریق ابزارهای شبکه های اجتماعی مانند LinkedIn و یا فیس بوک امکان پذیر می باشد. متناوباً از طریق اظهارنظر در دیگر وبلاگ ها نیز مقدور خواهد بود. با قرار دادن نظرات مرتبط و وارده که موجب افزایش اعتبار و ارزش شده، همچنین اظهار نظرات شما در وبلاگ های دیگر باید با هدف ایجاد ارتباط باشد تا خوانندگان نظرات و اعتقادات، بر روی لینک شما کلیک کرده و از وبلاگ شما دیدن خواهند کرد. اگر این کار را انجام ندهید، شما حداقل می توانید یک بک لینک به وب سایت خود ایجاد کرده تا به بازاریابی موتور جستجوی خود کمک کنید.

۳- به مخاطبین خود هدایا و پیشنهادات رایگان ارائه کنید

این نکته بستگی و نیاز به مطالب و محتوای خوب دارد تا افراد رقبت به خواندن داشته باشند. بهترین پیشنهاد و یا هدایا، ارائه مطالب و اطلاعات مفید است که در جاهای دیگر پیدا نمی شود. شما می توانید این مطالب را از طریق اجرای یک نظرسنجی ایجاد کنید؛ با ارائه نظرات منحصر به فرد در زمینهء کاری اتان نیز می توانید در این مورد اقدام نمایید.

۴- اطلاعات در مورد بهینه سازی وب سایت کسب کنید

بله انجام سئو کار طولانی است و برای انجام این کار حتماً باید در مورد سئو آموزش ببینید و آخرین تغییرات و روشها را به کار ببرید. زیرا که سئو مورد ثابتی در گوگل نیست، حداقل ۲ سال یکبار معیار های رتبه بندی (رنکینگ) در آن تغییر می کند. بنابراین استفاده از سئو برای افزایش ترافیک وبلاگتان امری ضروری تلقی میشود.

 

 

۵- استفاده از سئو

ممکن است نیاز به بهینه سازی تصاویر گرافیکی، عناوین و تگ ها در وبلاگ تان ضروری باشد. کمی از وقت خود را صرف تحقیق در مورد هر یک از کلمات کلیدی نمایید که بهترین نتیجه در موتور جستجو را برای شما به ارمغان خواهد آورد. در بهینه سازی وب بلاگ از plug-ins و urlها برای پیدا شدن وبلاگ تان استفاده کنید.

۶- از افرادی که به صورت میهمان به وبلاگ شما آمده و نظر می دهند، دعوت به عمل آورید

این میهمانان اغلب مخاطبین خود را به همراه داشته و آنها را به وبلاگ شما هدایت می کنند. اگر از وبلاگ نویسان دعوت به عمل آورید، در واقع به بازار آنها نیز دسترسی پیدا خواهید کرد.

۷- در وبلاگ خود تبلیغ نکنید

با قرار دادن تبلیغات در سرتاسر وبلاگ تان، سطح آن را پایین خواهید آورد. برای انجام این کار می توانید تا محبوب شدن وبلاگ تان کمی صبر کنید و سپس شروع به تبلیغ در آن نمایید.

۸- نگه داشتن نظرات افراد

البته این امر تا هنگامی که وبلاگ شما با RSS های متعدد به اشتراک گذاشته نشده و خوانندگان دائمی پیدا نکند امکان پذیر نمی باشد. هیچ چیز بدتر از داشتن یک وبلاگ تنها و غمگین و بدون نظر نیست!

۹- تا حد امکان مطالب را به اشتراک بگذارید

در برخی از موارد حتی ممکن است لازم باشد که اسرار کسب و کار خود را به اشتراک بگذارید. هر چه بیشتر مطالب را به اشتراک بگذارید، لینک و ترافیک بیشتری دریافت خواهید کرد.

۱۰- مطالب اصلی و پایه در وبلاگ تان ارسال کنید

این نوع مطالب ارزش داشته و بیشتر جلب توجه می کند. شاید لیست و مطالب اصلی و پایه باید به شرح گام به گام یک روش و یا نحوهء انجام چیزی باشد. این مطالب منحصر به فرد بوده و زمانی بیش از یک ساعت برای ایجاد آن لازم می باشد. از این نوع مطالب به وبلاگ خود بیشتر ارسال کنید و از طریق Bookmarking در Digg و ترویج آن در پروفایل های شبکه های اجتماعی اتان بهترین استفاده را از آن ببرید.

با رقابت های زیادی که در این زمینه وجود دارد، وبلاگ نویسی نیاز به برنامه ریزی و اجرایی با کیفیت بالا دارد. قبل از اینکه در این موارد چیزی بدانید، باید مراحل مورد نیاز برای افزایش ترافیک وبلاگ خود را به اجرا در آورید.

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نوشته شده در تاريخ سه شنبه 3 تير 1393برچسب:, توسط سید علی |